Резултати

2024

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
6-7 април23-24 март01 јануари – 31 декември
20-21 април26-27 октомври
4-5 мај9-10 ноември
15-16 јуни23-24 ноември
27-28 јули
24-25 август
21-22 септември
 Збирни

2023

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
8-9 април01 јануари – 31 декември
22-23 април
27-28 мај
17-18 јуни (откажана)
3-8 јули (Flymaster Open)
22-23 јули (откажана)
12-13 август – Шапка
16-17 септември – Виница
 Збирни

2022

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
4-5 јуни28 април – 01 мај (European cup Ohrid)01 април – 31 октомври
5-10 јули
Flymaster Open
(државно првенство)
15-16 октомври
20-21 август13 ноември
24-25 септември26 ноември
 ЗбирниЗбирни
Збирни – жени

2021

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
29-30 мај25-27 јуни (Маврово опен)01 април – 31 октомври
24-25 јули01-03 октомври (државно првенство)
22-27 август (државно првенство)20-21 ноември
16-20 септември (Ljuboten Open)4-5 декември
 ЗбирниЗбирни
Збирни – жени

2020

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
18-19 јули18 октомври01 април – 31 октомври
01-03 август07 ноември
11-16 август (државно првенство)28 ноември
12-13 септември (Попова Шапка)
24-25 септември
 ЗбирниЗбирни
Збирни – жени

2019

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
22-23 јуни Mavrovo Open (17-19 мај)01 април – 31 октомври
06-07 јули
FlymasterOpen (22-27 јули)
 ЗбирниЗбирни

2018

Крос КантриПрецизно слетувањеon-line натпревар
 07-09 април24-25 март01 април – 31 октомври
 24-27 мај27-29 април
 06-11 август13-14 октомври
 01-02 септември3 ноември
 08-09 септември
Збирни
Serial
Sport
Тим
Збирни

2017

  • Лига 1 Крушево
  • Лига 2 Крушево
  • Лига 3 Тетово
  • Лига 4 Охрид
  • Збирни Sport Class (до EN-B)
  • Збирни Serial Class (до EN-C)
  • Збирни резултати