Прецизно слетување – 02 – Крушево

07.11.2020

ИмеПрезимеКлубЛет 7Лет 8Лет 9Лет 10Лет 11Резултати
1МАРТИНЈОВАНОСКИParagliding Club Delta51153316
2БОРЈАНЈОВАНОСКИParagliding Club Delta38174621
3АДАМСПИРКОСКИSky No Limit50017244045
4ЗЛАТКОСПИРКОСКИSky No Limit50061265478
5КРИСТИЈАНТЕМЕЛКОСКИSky No Limit74591111081
6МИЛЕЈОВАНОСКИParagliding Club Delta6155001564226
7АЛЕКСАНДРАУФЦЕСКАSky No Limit1125001239683414
8БОЈАНУФЦЕСКИSky No Limit3116162500500781