Прецизно слетување – збирни 2021 – жени

 ИмеПрезимеКлубРезултатL1 L2 L3L4L5L6P1P2P3P4P5P6M1M2M3M4M5M6L2L2L2L2L2L2
1АлександраУфцескаSky No Limit452046350050050050091500500950050050078500500500280188550050044241211
2КристинаПејчиноскаHeli XC734850050050050050050050050031731500500500500500500500500500500500500500500
3ДеспинаСтанковскаSky Riders7544500500500500500500350500500500194500500500500500500500500500500500500500