Прецизно слетување – 03 – Трескавец

28.11.2020

ИмеПрезимеКлубЛет 12Лет 13Лет 14Лет 15Лет 16Лет 17Резултати
1БОРЈАНЈОВАНОСКИParagliding Club Delta910525317
2МАРТИНЈОВАНОСКИParagliding Club Delta81617436538
3КРИСТИЈАНТЕМЕЛКОСКИSky No Limit512500312941
4ЗЛАТКОСПИРКОСКИSky No Limit45210613776
5МИЛЕЈОВАНОСКИParagliding Club Delta127201164492
6АДАМСПИРКОСКИSky No Limit6240816377129
7АЛЕКСАНДРАУФЦЕСКАSky No Limit2481616256159386641
8ГЛИГОРЗАФИРОВParagliding Club Delta50077500675001090
9БОЈАНУФЦЕСКИSky No Limit5005005005005005002500