Прецизно слетување – збирни 2022 – жени

ОхридКрушево 1, 16.10Крушево 2, 13.11Крушево 3, 26.11
ИМЕПРЕЗИМЕРезултатO1O2O3O4O5O6O7O8K1-1K1-2K1-3K1-4K1-5K1-6K2-1K2-2K2-3K2-4K2-5K2-6K3-1K3-2K3-3K3-4K3-5K3-6MAX1MAX2MAX3MAX4MAX5MAX6MAX7MAX8
1АлександраУфцеска530550050050050050050050050011550040255220220177431650012594500500500500500500500500500500500500500500
2КристинаПејчиноска8468500500500500500500500500500500500500500216500500500500500500500500500252500500500500500500500500500500