Ljuboten Open 2018

Во периодот од 24-27ми мај 2018 се одржа меѓународниот натпревар од FAI 2 категорија – Ljuboten Open 2018.

Со огромна помош од ЛК Љуботен – Тетово се обнови традицијата на организирање натпревари во параглајдинг на една од најубавите наши планини – Шара.

Leave a Reply