Крос Кантри прв лига натпревар 2018

Првиот лига натпревар во дисциплината Крос Кантри ќе се одржи во Крушево во периодот 07-09.04.2018 година.
HQ Хотел Монтана Палас
Брифинг: 07.04.2018 9:00 HQ

Пријавување:
https://goo.gl/forms/uMfZSx0xEkCxz8Iq1

Точки:
https://www.dropbox.com/s/konwrqsfsngks6k/Waypoints%20-%20Makedonska%20XC%20liga%202017.zip?dl=1

Leave a Reply