Календар 2024

Прелети (XC)Прецизно слетување (ACC)OLC (XC globe)
6-7 април23-24 март1 јануари – 31 декември
20-21 април26-27 октомври
4-5 мај9-10 ноември
15-16 јуни23-24 ноември
27-28 јули
24-25 август
21-22 септември