Календар 2022

XCПрецизно слетување
9-10 април28 април – 01 мај (European cup Ohrid)
28-29 мај15-16 октомври
4-10 јули (PrePWC – Flymaster open) – државно12-13 ноември
13-14 август26-27 ноември
15-18 септември (Љуботен опен)