Државно првенство во прецизно слетување – Prilep Open 2019

Изминатиот викенд (24-27 октомври 2019) се одржа државното првенство во прецизно слетување со параглајдер – Prilep Open 2019. Овој натпревар воедно е во рамките на европскиот куп за прецизно слетување, така што покрај македонските имавме и многу странски натпреварувачи.

Резултатите од македонските натпреварувачи се на овој линк:

Додека резултатите од сите натпреварувачи се на следниот линк:

https://drive.google.com/file/d/1yg34hnCyWi8n27-n1zwkHe7NR3SvrD4J/view?fbclid=IwAR3dvCiN5DNC9Dvt3ZHp11ZWIU6KGm_eu8KCLDoNIvDI9v9ZGXow0Iq4yxk